Ga naar de inhoud

CPO


Bij een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) ontwikkel je samen met een groep mensen (je toekomstige buren) een woningbouwproject. Het is individuele zelfbouw binnen een collectief, met ruimte voor eigen wensen. Als CPO groep ga je dus samen aan de slag met de architect en aannemer.
Door samen te bouwen profiteer je van schaalvoordeel door gezamenlijke inkoop.

Projectbegeleiding De Loods

Omdat het bouwen van een woonproject geen sinecure is, hebben we architecten- en adviesbureau De Loods uit Aarle-Rixtel ingeschakeld. Dit bureau is gespecialiseerd in de begeleiding van CPO projecten.
We hebben zeer regelmatig contact met een vaste projectbegeleider, die in opdracht van Kanderhof contact heeft met bijv. gemeente, projectontwikkelaar en aannemers. De kosten hiervoor worden deels betaald vanuit een provinciale subsidie die we aangevraagd hebben.  
De woningen van Kanderhof worden door De Loods zorgvuldig ontworpen; iedere koper kan in individueel overleg met de architect zijn/haar eigen wensen aangeven voor wat betreft de indeling van het huis. Zo kun je een comfortabel huis krijgen binnen de financiële marges!